Pumpkin Spice Latte

“In de herfst is er maar één latte die echt telt!”

Ingrediënten
Pumpkin Spice:
» enkele eetlepels gemalen kaneel» 2 eetlepels gemalen gember» 2 theelepels nootmuskaat» 1 ½ theelepel speculaaskruiden» 1 ½ theelepel gemalen kruidnagel

Pumpkin Spice Latte:
» 240 ml melk

» 2 eetlepels pompoenpuree

» 1 eetlepel suiker

» ¼ theelepel pumpkin spice

» ¼ theelepel vanille extract

» ¼ kopje espresso of sterke koffie

Bereiding

1 Mix alle Pumpkin Spice ingrediënten in de processormolen tot je een fijne poeder hebt.

2 Meng de melk, pompoenpuree, suiker, pumpkin spice en vanille in een magnetron-bestendige kom.

3 Dek de kom af met magnetronfolie en maak er een klein gaatje in.

4 Warm op tot de melk heet is, dit duurt ongeveer 1 à 2 minuten.

5 Mix met een bamix (klopper) tot er schuimlaagje vormt.

6 Doe de espresso in een kopje en voeg het melkmengsel toe.

7 Werk af met wat slagroom en pumpkin spice.

Cheers!

Tips

» Gebruik de poederschijf voor een optimaal resultaat.