Flatbreads met olijfolie, seizoensgroen en kruiden

“Een gezonde, snelle en lekkere lunch in een handomdraai.”

Ingrediënten

» 100 gr groene aspergepunten

» 1 eetlepel jonge erwten

» 4 radijzen

» 150 gr verse geitenkaas

» 270 gr speltbloem

» 1 theelepel bakzout (sodiumbicarbonaat)

» 140 ml lauw water

» 80 ml olijfolie

» 1 eetlepel fijngehakte kruiden

» ½ theelepel zeezout

Bereiding

1 Verwarm de oven voor op 210°C.

2 Meng de speltbloem, het bakzout en zout in een kom. Voeg water en olijfolie toe en meng het geheel met het bamix multimesje.

3 Doe het beslag op een bebloemd werkblad. Verdeel in 3 gelijke delen en rol uit tot 3 platte stukken deeg voor de flatbreads.

4 Snij de radijsjes in plakjes met de bamix SliceSy.

5 Breng water aan de kook in een pan en gaar de asperges en erwten.

6 Smeer de geitenkaas over de flatbreads. Verdeel de groenten, behalve erwten, over de 3 flatbreads en bak in de oven gedurende 10 minuten.

7 Voeg de erwtjes toe en werk af met verse kruiden.

Smakelijk!