Snackbolletjes met vijgen, havermout, gepofte quinoa, kaneel, pindakaas en pistachenoten.

Snackbolletjes met vijgen, havermout, gepofte quinoa, kaneel, pindakaas en pistachenoten.

Ingrediënten

» 3 gedroogde vijgen

» 1 handvol havermout

» 1 snuifje kaneel

» 1 handvol gepofte quinoa

» 1 eetlepel pindakaas

» 1 handvol pistachenoten

Bereiding

Snijd de gedroogde vijgen met behulp van de Bamix fijn om een soort pasta te maken.

2 Meng, nog steeds met behulp van de Bamix, de vijgenpasta met de havermout en de kaneel.

3 Leg de bamix aan de kant en voeg de gepofte quinoa toe.

4 Maak bolletjes van deeg.

5 Blend de pistachenoten met behulp van de Bamix en het multi-mesje in stukjes.

6 Rol de balletjes in de pindakaas en rol ze dan door de pistachenoten.

7 Plaats de snackbolletjes in de ijskast en neem ze mee naar het werk of school voor een welverdiende snackpauze!

Potimanon
Over

Potimanon - Bamix Lover

Ik gebruik bamix al sinds het begin dat ik mijn passie vond voor koken. Mijn vader, een gepassioneerde kok, heeft in zijn keuken de beroemde traditionele rode bamix. Toen ik begon met koken, werd ik door papa gedwongen om dit schitterende object te testen… en goed te keuren! De kracht van bamix is vooral de macht van de emulsie. Het werkt heel simpel, ik heb altijd het perfecte schuim met bamix! En juist om die reden is dit merk één van mijn favorieten in de keuken.

Ga naar de site van Potimanon