Vegan spring rolls

“Een gezonde snack – makkelijk te maken.”

Ingrediënten

» 6 vellen rijstpapier

» 100 gr verse spinazie, grof gesneden

» 1 wortel

» ½ komkommer

» 1 paprika

» 100 gr rode kool

» Eetbare bloemen

Bereiding

1 Laat het rijstpapier weken volgens de instructies op de verpakking.

2 Gebruik de SliceSy met grove rasp om de wortel, komkommer, paprika en rode kool te versnijden.

3 Leg een vel rijstpapier op je werkoppervlak. De vulling leg je best goed samengedrukt op het onderste deel van het rijstpapier.

4 Leg er als eerste de eetbare bloemen op, vul de rest van het rijstpapier met de groenten.

5 Vouw het rijstpapier zoals een wrap of burrito en serveer met pindasaus.

Smakelijk!

Tips

» Je kan de spring rolls makkelijk 2 à 3 dagen in de koelkast bewaren, op voorwaarde dat ze in huishoudfolie gewikkeld zijn.